Όσο στο σίριαλ του Κίλιαν Εμπαπέ δεν μπαίνει μια τελεία, θα υπάρχουν θα δημιουργούν τριβές στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσο στο σίριαλ του Κίλιαν Εμπαπέ δεν μπαίνει μια τελεία, τόσο οι φήμες για το μέλλον του θα υπάρχουν θα δημιουργούν τριβές στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο προπονητής της ομάδας Λουίς Ενρίκε μιλώντας στο Amazon Prime Video Sport France όταν ρωτήθηκε αν η PSG είναι «λίγο κουρασμένη και θυμωμένη» με τις ατελείωτες ιστορίες του ΄Γάλλου διεθνούς απάντησε:

«Ξέρεις πόσα χρόνια είμαι στην ελίτ του παγκόσμιου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου; Λοιπόν, πέντε στη Μαδρίτη, οκτώ στη Βαρκελώνη ως παίκτης. Ως προπονητής, έξι στη Μπαρτσελόνα, στη Ρόμα, στη Θέλτα Βίγκο. Έπαιξα για τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Γεννήθηκα σε αποδυτήρια που γύρω υπάρχουν πάντα σχόλια από έναν άνθρωπο, από έναν άλλον, μια φήμη, ένα ψέμα και ένα ψέμα έχει φτιαχτεί κι εδώ. Είμαι τόσο συνηθισμένος σε αυτό, δεν με νοιάζει». Παρί Σεν Ζερμέν

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!