Το αίτημα που κατέθεσαν από κοινού ο Πανσερραϊκός κι ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να «εκκινήσουν» τους αγώνες τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βάσει του αρχικού πλάνου, έγινε αποδεκτό από την ΕΠΟ.

Το αίτημα που κατέθεσαν από κοινού ο Πανσερραϊκός κι ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να «εκκινήσουν» τους αγώνες τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βάσει του αρχικού πλάνου, έγινε αποδεκτό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά για τους «8» του θεσμού την προσεχή Τετάρτη (17/1) στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, θα εκκινήσει η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24. Η 1η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 17:00».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!