Ο Τσάβι προειδοποίησε ότι η αποκλειστική εστίαση στον Μπέλιγχαμ στον τελικό του Σούπερ Καπ θα τρελάνει την ομάδα του.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαουδική Αραβία την Κυριακή, ο Τσάβι προειδοποίησε ότι η αποκλειστική εστίαση στον Μπέλιγχαμ θα κάνει την ομάδα του… τρελή.

«Δε θα επικεντρωθούμε μόνο σε έναν παίκτη, διαφορετικά θα τρελαθούμε. Σχετικά με τον Μπέλινγχαμ, θα ήθελα να υπογραμμίσω την επίδρασή του, τη φυσική του ικανότητα και την τεχνική του. Κάνει απλώς τη διαφορά παίζοντας σε αυτόν τον ρόλο στο κέντρο της επίθεσης. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε ένα νικηφόρο έργο, αλλά υπάρχει, φυσικά, και η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι πάντα πεινασμένη για τρόπαια. Πάντα τα κερδίζουν. Έχω την αίσθηση ότι η Μαδρίτη γίνεται ακόμα καλύτερη όταν βλέπει μια ισχυρή Μπαρτσελόνα που μπορεί να ανταγωνιστεί μαζί της. Είμαι υπερβολικά κινητοποιημένος γι’ αυτό», δήλωσε ο Τσάβι χαρακτηριστικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπέλιγχαμ είναι ο απόλυτος αστέρας για τη Ρεάλ Μαδρίτη φέτος, έχοντας σκοράρει 17 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ σε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις από την καλοκαιρινή του άφιξη στην Ισπανία. Ο Άγγλος πέτυχε και τα δύο γκολ όταν η Ρεάλ κέρδισε 2-1 στο πρώτο El Clasico της La Liga τον Οκτώβριο, και πάλι απειλεί να κάνει τη διαφορά καθώς οι σύλλογοι ανταγωνίζονται για το πρώτο εγχώριο τρόπαιο της σεζόν – εκτός αν η Μπαρτσελόνα βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει, ή τουλάχιστον να μειώσει, την επίδρασή του.

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει το Super Cup 14 φορές από τότε που έγινε επίσημη διοργάνωση το 1982 και κατάφερε να το κατακτήσει και πέρσι, επικρατώντας κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό. Η Ρεάλ Μαδρίτη ακολουθεί στη λίστα με 12 νίκες. Κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει κατακτήσει αυτό το τρόπαιο περισσότερες από τρεις φορές.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!