Ο Ταξιαρχής Φούντας έκανε σεφτέ με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο υπό μεταγραφή Τάσος Μπακασέτας.

Ο Ταξιαρχής Φούντας έκανε σεφτέ με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ από νωρίς αλλά η ομάδα του δε κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς καθώς η Αντάλιασπορ ισοφάρισε και το τελικό σκορ έμεινε στο 1-1.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε μόλις στα 95 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα έπειτα από ριμπάουντ και υπέροχο πλασέ. Φούντας 

Αυτό ήταν το παρθενικό τέρμα του Ταξιάρχη Φούντα στο τουρκικό πρωτάθλημα έπειτα από δώδεκα εμφανίσεις με την ομάδα της Τραπεζούντας, ενώ ο Έλληνας παίκτης έχει ήδη βρει δίχτυα μία φορά στο Κύπελλο.

Για την ομάδα της Τραπεζούντας δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού ο υπό μεταγραφή Τάσος Μπακασέτας.

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!