Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που επέστρεψε στη σύνθεση του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από απουσία τριών μηνών στην αναμέτρηση κόντρα στο Λάυριο, δεν έκρυψε τη χαρά του.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που επέστρεψε στη σύνθεση του Παναθηναϊκού AKTOR μετά από απουσία τριών μηνών στην αναμέτρηση κόντρα στο Λάυριο, δεν έκρυψε τη χαρά για την επιστροφή του. Ο Έλληνας φόργουορντ δήλωσε πως με την επιστροφή του αισθάνθηκε ξανά 19 ετών και πως η ομάδα του ακόμα δεν έχει παίξει ακόμη στο επίπεδο που θέλει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

«Τις μετρούσα, ήταν δύσκολες ημέρες. Ήταν πολύ δύσκολο, όλοι ξέρουν την αγάπη μου για την ομάδα. Αυτά συμβαίνουν βέβαια, κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ελέγξεις. Έπρεπε να έχω θετική σκέψη, να γυρίσω το συντομότερο δυνατό, ήρθα και πιο νωρίς οπότε όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν. Το πόδι είναι καλά, θέλει προσαρμογή. Μου λείπουν παιχνίδια, λεπτά, ανάσες, δύναμη. Νιώθω καλά, νιώθω υγιής. Σήμερα ένιωσα πάλι 19 χρονών. Ξανάνιωσα. Είχα άγχος. Λογικό κι αναμενόμενο, πρέπει να κάνω σωστά αποθεραπείες και προπονήσεις.

Έχουμε κάνει πάρα πολύ καλή πορεία, έχουμε θετικό πρόσημο, όμως καμία σεζόν δεν τελειώνει τον Ιανουάριο. Είναι νωρίς, πρέπει να μείνουμε σταθεροί και να κυνηγήσουμε το πλεονέκτημα έδρας έτσι όπως είναι φέτος το ΟΑΚΑ. Είναι και οι τρεις τίτλοι ανοιχτοί για εμάς. Δεν έχουμε παίξει ακόμη το καλύτερό μας μπάσκετ, μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Ο Αταμάν έχει χτίσει από το μηδέν, έχει μία εντελώς νέα ομάδα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, αποκτήσαμε όμως σταθερότητα και βάση. Από εκεί και πέρα, συνεχώς βελτιωνόμαστε. Ακόμα και τώρα δεν έχουμε παίξει όπως μπορούμε, αν και έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε.

Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ την ομάδα, μπορώ να δώσω πράγματα που δεν υπάρχουν στην ομάδα. Ανυπομονούσα να παίξω, να βοηθήσω για να πετύχουμε πράγματα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!