Ισόπαλο 2-2 έληξε το το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το το ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Premier League. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ νωρίς με τον Χόιλουντ μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά η ομάδα του Λονδίνου απάντησε και αυτή γρήγορα με το γκολ του Ριτσάρλισον (19′), με τον Ράσφορντ να δίνει ξανά την πρωτοπορία στους γηπεδούχους (40′), αλλά με την έναρξη της επανάληψης ο Μπεντανκούρ έγραψε το τελικό 2-2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Νωρίτερα η Εβερτον έδειξε πως είναι μια από τις πιο σκλητροτράχηλες ομάδες στην Αγγλία και κόντρα στην Αστον Βίλα, καθώς κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και να στερήσει δύο πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα του Ουνάι Εμερι (0-0).

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ έχασε έτσι την ευκαιρία να πιάσει τη Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:

Μπέρνλι-Λούτον 1-1

(36΄ Αμντούνι – 90΄+3 Μόρις)

Τσέλσι-Φούλαμ 1-0

(45’+ πεν. Πάλμερ)

Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι 2-3

(35΄ Ίσακ, 37΄ Γκόρντον – 26΄ Σίλβα, 74΄ Ντε Μπρόινε, 90΄+1 Μπομπ)

Έβερτον-Άστον Βίλα 0-0

Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ 2-2

(3′ Χόιλουντ, 40′ Ράσφορντ-19′ Ριτσάρλισον, 46′ Μπεντανκούρ)

Άρσεναλ-Κρίσταλ Πάλας 20/01

Μπρέντφορντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 20/01

Σέφιλντ Γιουν.-Γουέστ Χαμ 21/01

Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ 21/01

Μπράιτον-Γουλβς 22/01

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!