Ο Μάικλ Τζόρνταν θεωρήθηκε υπεύθυνος για την συμπεριφορά των φιλάθλων των Σικάγο Μπουλς προς το πρόσωπο του Τζέρι Κράουζε.

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε στα social media μετά τη συμπεριφορά των φιλάθλων των Σικάγο Μπουλς προς το πρόσωπο του νεκρού, Τζέρι Κράουζε. Συμπεριφορά για την οποία κατηγορήθηκε ο Μάικλ Τζόρνταν εξαιτίας των όσων είχε πει για τον Κράουζε στο «Last Dance».

«Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι ένας μ@λ@κ@ς. Δεν είναι καλός άνθρωπος», σχολίασε φίλαθλος στο Χ, θεωρώντας πως ο Μάικλ Τζόρνταν ευθύνεται για την ασέβεια των φιλάθλων των Μπουλς απέναντι στον Κράουζε μετά τα όσα προβλήθηκαν στο ντοκιμαντέρ “The Last Dance” σχετικά με τον πρώην GM της ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο ΛεΜπρόν είναι ο GOAT του ΝΒΑ. Είναι καλός παίκτης και καλός άνθρωπος», υποστήριξε θαυμαστής του “βασιλιά”.

«Ο Μάικλ Τζόρνταν εξέθεσε τον Κράουζε στο ντοκιμαντέρ του και τώρα η οικογένεια του θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Τι απαίσιος άνθρωπος», έγραψε άλλος ενώ κάποιος του απάντησε:

«Το Last Dance σκότωσε πραγματικά τη φήμη όλων των παικτών των Σικάγο Μπουλς τη δεκαετία του 1990, εκτός από αυτή του Τζόρνταν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!