Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε το εγκώμιο του αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, για την ασίστ του στο 3-2 επί της Νιουκάσλ.

Πλήρως ευτυχισμένος ο Πεπ Γκουαρντιόλα για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στη δύσκολη έδρα της Νιούκαστλ. Το 3-2 ήρθε σαν βάλσαμο για να επαναφέρει τους πρωταθλητές Αγγλίας στο -2 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπομπ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του ύστερα από τελική πάσα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν το κεντρικό πρόσωπο των «πολιτών» και εν γένει της αναμέτρησης του «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Mιας και σκόραρε το 2-2 και έφτιαξε το 2-3 με την ασίστ στον νεαρό συμπαίκτη του με την ασίστ που αναφέραμε προηγουμένως.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μόνο ευτυχισμένος μπορεί να είναι με την εξέλιξη του παιχνιδιού και την επάνοδο του Ντε Μπρόινε. Τον οποίο θεωρεί ως απλώς ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, δίχως να χρειάζονται τακτικές γύρω από αυτόν. «Η ομάδα είναι πεινασμένη και θέλει να κερδίσει τον τίτλο της Premier League ξανά. Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν είναι αγνό ταλέντο. Δεν έχει να κάνει με τακτικές, αλλά με ταλέντο», είπε χαρακτηριστικά ο Καταλανός προπονητής της Σίτι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!