Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ υποστήριξε πως σκότωσαν τον πατέρα του και πως ο ίδιος δεν θα σταματήσει να επιζητάει δικαιοσύνη.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Verissimo» όπου τόνισε πως κάποιοι σκότωσαν τον πατέρα του και πως ο ίδιος δεν θα σταματήσει να επιζητάει δικαιοσύνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο γιος του Μαραντόνα:

«Τι συνέβη στον μπαμπά; Υπάρχει έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Εμείς, τα παιδιά του, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της Αργεντινής αλλά δεν έπρεπε να είχε τελειώσει έτσι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έδωσα μία υπόσχεση στον μπαμπά μου την ημέρα που έφυγε, ότι θα παλέψω για την αλήθεια μέχρι τις τελευταίες ημέρες της ζωής μου.

Ποιος είναι υπεύθυνος για το θάνατό του; Δεν είναι δουλειά μου να το πω, έχω μία ιδέα αλλά την κρατώ για μένα. Είχε κάνει μία χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, την επόμενη ημέρα μιλήσαμε και τον άκουσα να είναι καλά. Γελούσε και αστειευόταν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!