Ο Ερυθρός Αστέρας είδε τον Κόρι Χίγκινς να «κόβεται» στις ιατρικές εξετάσεις και στρέφεται σε άλλη λύση για την κάλυψη του κενού στο ρόστερ.

Ο Ερυθρός Αστέρας είδε τον Κόρι Χίγκινς να «κόβεται» στις ιατρικές εξετάσεις και την μεταγραφή του να μην ολοκληρώνεται.

Γι’ αυτό και η σερβική ομάδα συνεχίζει την έρευνά της για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα κάλυπτε ο Χίγκινς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ των σερβικών MME (DojeVS), η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ασχολείται με την περίπτωση του Γουένιεν Γκάμπριελ, με πολύχρονη εμπειρία στο ΝΒΑ.

Ο Γκάμπριελ έχει περάσει από Σακραμέντο Κινγκς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Μπρούκλιν Νετς, Λος Άντζελες Κλίπερς και Λος Άντζελες Λέικερς. Μάλιστα, ο νέος στόχος που έχει ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πρώτος σε μπλοκς στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο συμμετείχε με τη φανέλα του Νότιου Σουδάν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!