Χωρίς τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη σημερινή (14/1, 17:15) αναμέτρηση με το Λαύριο.

Χωρίς τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στη σημερινή (14/1, 17:15) αναμέτρηση με το Λαύριο για την 14η αγωνιστική της Basket League. Ο Πολωνός σέντερ ένιωσε πόνους στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, ο 23χρονος άσος δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα του «τριφυλλιού» για τον αγώνα στο Λαύριο, στην οποία επιστρέφει, ωστόσο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά από περίπου τρεις μήνες απουσίας, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο και της επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε.

Θυμίζουμε πως εκτός παραμένει ο Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Έτσι, η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, μετά την απουσία του Μπαλτσερόφσκι, θα απαρτίζεται από πέντε ξένους και όχι από έξι που και είναι το επιτρεπόμενο όριο. Και οι πέντε αυτοί είναι οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις και Χουάντσο Ερναντγκόμεθ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!