Ο Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία και έψαξαν για τη νίκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία και έψαξαν για τη νίκη.

Ο Ματίας Αλμέιδα είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Η αλήθεια είναι πως έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε, παλέψαμε για να γυρίσουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι, έγινε μια καλή αναμέτρηση».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρά την προσπάθεια στο φινάλε υπάρχει κάτι που θα ήθελε να κάνει καλύτερα ΑΕΚ;

«Ο αντίπαλος μας κέρδισε στις στατικές φάσεις. Το είχαμε συζητήσει, δουλέψει αλλά ο αντίπαλος είναι μια μεγάλη ομάδα. Μου άρεσε το πόσο πολύ ήθελαν οι ποδοσφαιριστές μου το κάτι παραπάνω. Η ΑΕΚ θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο σε κάθε ματς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!