Η Νικόλ Ελευθεριάδου εμφανώς συγκινημένη στις δηλώσεις της τόνισε πως η Εθνική ομάδα έχει ψυχή και δεν άξιζε να μείνει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου, που πέτυχε το καθοριστικό γκολ για την Ελλάδα στον μικρό τελικό με την Ιταλία, ξέσπασε στις δηλώσεις της για την πρόκριση της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εμφανώς συγκινημένη τόνισε στην ΕΡΤ:

«Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω αυτά που νιώθω, τρέμω! Δεν μπορώ να περιγράφω τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους και οτιδήποτε άλλο. Αυτή η ομάδα έπαιξε με τόση ψυχή σήμερα, που πραγματικά δεν άξιζε κάτι άλλο από την πρόκριση. Δεν έχω λόγια, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω απλά τι έχει συμβεί. Είναι ένα όνειρο η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια, με αυτό το προπονητικό τιμ. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!