Μετά την συντριβή της περασμένης εβδομάδας στην Καρδίτσα, ο Προμηθέας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στο Μαρούσι και διατηρείται μόνος στην τρίτη θέση της Basket League.

Μετά την συντριβή της περασμένης εβδομάδας στην Καρδίτσα, ο Προμηθέας επέστρεψε στις νίκες και διατηρείται μόνος στην τρίτη θέση της Basket League. Μαρούσι-Προμηθέας

Η ομάδα της Πάτρας πέρασε με άνεση από το κλειστό του Αγίου Θωμά, επικρατώντας 95-70 του Αμαρουσίου για τη 14η αγωνιστική, και σημείωσε την τρίτη φετινή εκτός έδρας νίκη της.

Οι νεοφώτιστοι υποχώρησαν στο 5-9, χάνοντας για έκτη φορά στην έδρα τους σε οκτώ παιχνίδια, και δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 31-45, 46-65, 70-95

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν 17-11 στο 7΄ και 20-15 στο 9΄, αλλά στη συνέχεια έμειναν για περίπου επτά λεπτά χωρίς πόντο, δεχόμενοι στο διάστημα αυτό ένα σερί 13-0.

Με πρωταγωνιστή τον Χάντερ Χέιλ, ο Προμηθέας ξέφυγε 45-29 λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο και στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, παίζοντας καλή άμυνα και κυριαρχώντας στα ριμπάουντ.

Η «ψαλίδα» στο σκορ άνοιξε ακόμη περισσότερο (71-48 στις αρχές της τελευταίας περιόδου) και η αχαϊκή ομάδα έφτασε χωρίς άγχος στη νίκη.

Διαιτητές: Πουρσανίδης, Τσώνος, Χριστινάκης

Οι συνθέσεις:

ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώργος Λημνιάτης): Χιλ 11 (2), Τζούστον 6, Μπρίσκο 12 (2τρ., 6ασ.), Ραντούλιτσα 14, Νικολαϊδης 6, Στασινός 3 (1), Γούνταρντ 10 (8ρ.), Γιαννόπουλος 8 (2)

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Κάουαν 12 (2τρ., 7ασ.). Τζόουνς 7 (1). Κόνιαρης 8 (2), Χρυσικόπουλος 6 (2).  Καραγιαννίδης 2, Ρέινολντς 11 (1), Πλώτας, Μπαζίνας 7 (1), Πρέκας, Κόφεϊ 15 (1), Στέφενς 8 (8ρ.), Χέιλ 19 (3τρ., 7ρ., 6ασ.)

** Πριν την έναρξη του αγώνα, η ΚΑΕ Μαρούσι βράβευσε τον άλλοτε ιδιοκτήτη της ομάδας, Αρη Βωβο. Στα χρόνια του οποίου ο σύλλογος καθιερώθηκε στην Α1 κατηγορία. Έφτασε ως τους τελικούς των πλέι-οφ και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!