Η είσοδος του Θανάση Αντετοκούνμπο στο παρκέ στην αναμέτρηση των Μπακς με τη Βοστώνη τα είχε όλα εν μέσω χειροκροτημάτων και γέλιου.

Μετά από μία σειρά ηττών και γκρίνιας, οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες και το έκαναν με τον πιο επιβλητικό τρόπο οι οποίοι επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 135-102 .Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν από τους κορυφαίους των «ελαφιών» και παρά τα 25 λεπτά που αγωνίστηκε, πέτυχε double double με 24 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αναμέτρηση επί της ουσίας είχε κριθεί από το ημίχρονο, και αυτό έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να αγωνιστούν, μεταξύ των οποίων και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που μέσα σε 9 δευτερόλεπτα έζησε… πολλά.

Οι φίλοι των Μπακς επιφύλασσαν ένα Standing Ovation στον Θανάση όταν μπήκε στο παρκέ, με τον διεθνή φόργουορντ στην συνέχεια να προσπαθεί να πάει για το κλέψιμο πάνω στον Μπρίσετ και στην εξέλιξη της φάσης να χρεώνεται με τεχνική ποινή για flopping (θέατρο). Και όλο αυτό το σουρεάλ σκηνικό μέσα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!