Για την αξία του νεαρού άσου Κλαούντιο Ετσεβέρι μίλησε ο Κάρλος Τέβες ο οποίος πιστεύει πως ο νεαρός άσος θα κάνει μεγάλη καριέρα.

Για την αξία του νεαρού άσου Κλαούντιο Ετσεβέρι μίλησε ο Κάρλος Τέβες.

Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ο Κλαούντιο έχει μεγάλες δυνατότητες και μ’ έχει εντυπωσιάσει με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει μεγάλη καριέρα αν πάει στην Αγγλία και στη Σίτι. Είναι μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις, αλλά έχει την αποφασιστικότητα να πετύχει». Τέβες

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον παίκτη που μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι στο πρόσωπο του Κλαούντιο Ετσεβέρι. Ο 18χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος της Ρίβερ Πλέιτ, που θεωρείται ως το νέο μεγάλο ταλέντο της χώρας του, έχει ήδη βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης με το κόστος της μεταγραφής να φθάνει τα 25 εκατ. ευρώ.

Ο Ετσεβέρι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να γνωρίσει τη νέα του ομάδα και περιμένει την απόφαση του Γκουαρντιόλα για το αν θα ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό των «πολιτών» ή αν θα παραμείνει στην ομάδα του Μπουένος Αϊρες έως το τέλος της σεζόν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!