Εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμφωνία του συλλόγου του για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 (26 Ιουλίου - 11 Αυγούστου), ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον αρχηγό του.

Εάν ο Κιλιάν Εμπαπέ καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμφωνία του συλλόγου του για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου), ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον αρχηγό του.

Ο Τιερί Ανρί έχει το δικαίωμα να καλέσει τρεις παίκτες άνω των 23 ετών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αυτό το καλοκαίρι.

Ερωτηθείς χθες (10/1) στις ειδήσεις του TF1, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας, άνοιξε ξεκάθαρα την πόρτα στον επιθετικό του:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν έχει την επιθυμία και τη δυνατότητα, προφανώς δεν θα διαφωνήσω. Στόχος για όλους μας είναι να διασφαλιστεί ότι ο Τιερί Ανρί θα έχει την πιο ανταγωνιστική ομάδα για το τουρνουά», τόνισε.

Την Τρίτη , ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (Cojo) Τόνι Εστανγκέ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να δει τον Μπαπέ αλλά και τον μπασκετμπολίστα των Σπερς Βίκτορ Γουεμπανιαμά να είναι παρόντες αυτό το καλοκαίρι στο Παρίσι:

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε ότι ήθελε να συμμετάσχει στους Αγώνες. Θα ήταν υπέροχο. Φυσικά θέλουν να είναι εκεί. Είναι υπερηφάνεια να έχεις τους καλύτερους αθλητές στον πλανήτη, είτε Γάλλους είτε διεθνείς», τόνισε.

Με την εθνική Γαλλίας ο Κιλιάν Εμπαπέ θα προσπαθήσει να φτάσει στην κατάκτηση ενός τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου κατά τη διάρκεια του Euro 2024 που διοργανώνεται στη Γερμανία (14 Ιουνίου -14 Ιουλίου).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!