Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τζάστιν Άλστον, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο, εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Basket League, το Περιστέρι (17:15, ΕΡΤ3), ο ΠΑΟΚ.

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τζάστιν Άλστον, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αύριο, εκτός έδρας, για τη 14η αγωνιστική της Basket League, το Περιστέρι (17:15, ΕΡΤ3), ο ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει να κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία, εξαιτίας της θλάσης στους προσαγωγούς που υπέστη πρόσφατα, και θα είναι αναγκαστικά θεατής της προσπάθειας που θα καταβάλλουν οι συμπαίκτες του να κατακτήσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου» για το αυριανό ματς ολοκληρώθηκε σήμερα με μεσημεριανή προπόνηση, στο PAOK Sports Arena, που άρχισε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου, με χρήση οπτικού υλικού και συνεχίστηκε με πρόγραμμα στην κεντρική σάλα του γηπέδου, στο οποίο ο Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική.

Για το παιχνίδι εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο Σταύρος Σχίζας. Ο γκαρντ/φόργουορντ του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Περιστέρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με καλή ψυχολογία, καθώς μόλις προκρίθηκε στους “16” του Basketball Champions League. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια και εύχομαι να ακολουθήσουμε και εμείς την επόμενη Τρίτη.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τώρα όμως το μυαλό μας είναι μόνο στο αγώνα αυτό, γιατί το Περιστέρι έχει καλό ρυθμό, ενώ εμείς βγαίνουμε από μία δύσκολη κατάσταση, καθώς θεωρώ ότι ξεπερνάμε τα θέματά μας. Χρειάζεται πολλή προσήλωση, το Περιστέρι είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη και πρέπει να πάμε για να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη». Άλστον 

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», η οποία θα μετακινηθεί οδικώς για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Μάικλ Γκίλμορ, Τζαμάνι ΜακΝίς, Άντριου Χάρισον, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Ελβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου, Λορίνας Μπελιάουσκας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!