Η Μαρία Σάκκαρη θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη μέρα του Australian Open ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να δώσει τον πρώτο αγώνα του τη Δευτέρα 15/1.

Η Μαρία Σάκκαρη, θα κάνει πρεμιέρα την πρώτη μέρα του δημοφιλούς τουρνουά Australian Open, την Κυριακή 14/1 στις 05:00 το πρωί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί με αντίπαλό της τη Γιαπωνέζα Νάο Χιμπίνο στον πρώτο γύρο του τουρνουά, το οποίο είναι και το πρώτο grand slam της χρονιάς, στη Rod Laver Arena μετά τον αγώνα των Σινέρ-βαν ντε Ζαντσκούλπ.

Την πρώτη μέρα θα κάνουν επίσης την πρεμιέρα τους οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Γιανίκ Σινέρ, Φράνσις Τιαφό, Αντρέι Ρούμπλεφ και Αρίνα Σαμπαλένκα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναμένεται να δώσει τον πρώτο αγώνα του τη Δευτέρα 15/1.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι;