Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα έχει από την επόμενη εβδομάδα στη διάθεση του τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό για να ενισχύσει την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα έχει από την επόμενη εβδομάδα στη διάθεση του τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ η αγγλική ομάδα έκλεισε τη μεταγραφή, για 4.5 χρόνια, του Γάλλου στόπερ, Ζαν Κλερ Τοντιμπό της Νις, που κάνει εξαιρετική σεζόν και φέτος στη Γαλλία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ομάδα της Νίκαιας θα βάλει στα ταμεία της 37 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, καθώς έχει συμβόλαιο μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.

Να σημειωθεί πως η Νις ανήκει στον Σερ Τζέιμς Ράτκλιφ, ο οποίος έχει μπει στο μετοχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγοράζοντας το 25% των «κόκκινων διαβόλων», και αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια για την απόκτηση του 23χρονου Τοντιμπό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!