Αλλεπάλληλα ήταν τα... χτυπήματα του Μάικ Τζέιμς στο X (πρώην twiiter) μετά την ήττα της Μονακό από τον Παναθηναϊκό.

Αλλεπάλληλα ήταν τα… χτυπήματα του Μάικ Τζέιμς στο X (πρώην twiiter) μετά την ήττα της Μονακό από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικάνος guard που δεν βοήθησε όσο θα ήθελε την ομάδα του (11 πόντους (2/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 1/2 βολές), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη σε 36’13” συμμετοχής) ανέφερε:

«Μας κλώτσησαν στον κ@λο. Πιθανότατα θα είχαμε χάσει ακόμα κι αν…».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο μετά ο Μάικ Τζέιμς ξέσπασε κατά της διαιτησίας της EuroLeague, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς το πρόσωπό του και ξαφνική αλλαγή στην αντιμετώπισή του.

Πιο συγκεκριμένα:

«EuroLeague, έχω σιχαθεί την ασέβεια. Είμαι 10 χρόνια σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν γίνεται ξαφνικά να μην παίρνω φάουλ. Παίρνω από μία τεχνική σε κάθε ματς γαιτί τα σκατ@νετε. Δουλεύω στο παιχνίδι μου τα καλοκαίρια. Δουλέψτε κι εσείς το δικό σας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!