Ένα από τα νέα ταλέντα των «κόκκινων», ο 20χρονος δεξιός μπακ, Κόνορ Μπράντλεϊ, εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια από τον Κλοπ.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έκανε το πρώτο βήμα και, μάλιστα, με ανατροπή, για την πρόκρισή της στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η πρωτοπόρος της Premier League επικράτησε προχθές με 2-1 της Φούλαμ στο «Ανφιλντ» και, πλέον, είναι το φαβορί στη ρεβάνς του Λονδίνου σε δύο εβδομάδες (24/01).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο ματς αυτό αγωνίστηκε βασικός ένα από τα νέα ταλέντα των «κόκκινων», ο 20χρονος δεξιός μπακ, Κόνορ Μπράντλεϊ, και με την απόδοση του ανάγκασε τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια:

«Ηταν έτοιμος να κοιμηθεί στα αποδυτήρια από την κούραση του. Τα έδωσε όλα, όπως κάνει πάντα. Ο Κόνορ είναι κορυφαίο ταλέντο, ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα. Εξαιρετικός σε όλα του. Ολοι μας στην ομάδα τον στηρίζουμε και τον αγαπάμε. Ολοι μας είμαστε σίγουροι πως έχει σπουδαία καριέρα μπροστά του», τόνισε σχετικά ο διάσημος Γερμανός τεχνικός.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!