Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το παρών στο 3ο συνέδριο της Winter League που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έδωσε το παρών στο 3ο συνέδριο της Winter League που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια. Εκεί, ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον αθλητικό διευθυντή της D-Smart, Αϊκούτ Αϊντίν, όπου το θέμα ήταν «Πολιτιστικό σταυροδρόμι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ

«Είχα ήδη πάρει την απόφασή μου να ζήσω στην Ευρώπη όταν ήμουν 17 ετών. Ήρθα στην Ευρώπη έχοντας μόνο το ποδόσφαιρο, δεν είχαν καν βαλίτσα. Ήμουν τυχερός, προχώρησα καθώς συνάντησα τους κατάλληλους ανθρώπους, ακούγοντας και μαθαίνοντας. Συνέχισα μαθαίνοντας κάτι από τον πολιτισμό κάθε χώρας στην οποία πήγα. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο γιατί ενώνει διαφορετικές κοινωνίες και διαφορετικούς πολιτισμούς. Το ποδόσφαιρο μπορεί να φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και διαφορετικές δομές».

«Έπαιξα με φίλους από διαφορετικά μέρη σε καθένα από αυτά. Ήταν η έμπνευσή μου να κερδίσω περισσότερα και να προχωρήσω μπροστά. Ποτέ δεν ξέχασα από πού ήρθα και ποιος είμαι. Κατάγομαι από μια μικρή νησιωτική χώρα. Νομίζω ότι αυτό το ταξίδι αποτελεί από μόνο του επιτυχία. Γνώρισα νέες γλώσσες και διαφορετικούς ανθρώπους. Σ’ αυτό το μεγάλο ταξίδι θυσίασα καθημερινά διαφορετικά πράγματα. Μπορείς να έχεις θαυμαστές και οπαδούς σ’ όλο τον κόσμο. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, είσαι επιτυχημένος».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hurriyet.com.tr», ο Καρεμπέ αναφέρθηκε στον Τερίμ και στην αύξηση του ανταγωνισμού που φέρνει ο ερχομός του στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα σ’ αυτό το σημείο δεν έχει την ακριβή διατύπωση των δηλώσεων του Καρεμπέ και αναφέρει συγκεκριμένα:

«Ο Καρεμπέ, ο οποίος ήρθε στην Αττάλεια μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, μίλησε με λόγια εκτίμησης για τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Γάλλος τόνισε ότι το αγωνιστικό επίπεδο του πρωταθλήματος θα ανέβει με τη συμμετοχή του Τερίμ και τον χαρακτήρισε ως ένα σημαντικό όνομα. Υπογράμμισε, δε, την αυξανόμενη πίεση με την έλευση του Τερίμ και δήλωσε ότι ο αγώνας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολος λόγω της αυξανόμενης απόδοσης ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Ο Καρεμπέ δήλωσε ότι κέρδισε (σ.σ. ο Ολυμπιακός) την υποστήριξη των οπαδών της Μπεσίκτας και της Φενέρμπαχτσε μετά την ένταξη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι υπήρξε ορατή αύξηση στον αριθμό των οπαδών του Ολυμπιακού και στην αλληλεπίδρασή τους στα social media».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!