Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα ο Απόστολος Διαμαντής.

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι και επίσημα ο Απόστολος Διαμαντής.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικό έμεινε ελεύθερος από την Κραϊόβα και υπέγραψε στην ομάδα των Σερρών.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Σερραίου ποδοσφαιριστή Απόστολου Διαμαντή, ο οποίος επιστρέφει στα “λιοντάρια”, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Απόστολος Διαμαντής είναι γεννημένος στις 20/05/2000 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και το 2016 μεταπήδησε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού στον ΠΑΟΚ, για να αγωνιστεί αρχικά στην Κ17 και στην συνέχεια στην Κ19 και φυσικά στέφθηκε πρωταθλητής με τους μικρούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο κάνοντας 18 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο, ενώ από το 2020 έως το 2023 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ έχοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμάνικη Κραϊόβα, στην οποία και ανήκε από το καλοκαίρι.

Τόλη, καλώς ήρθες πίσω στον Πανσερραϊκό μας…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!