Ο Χρήστος Μανδάς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο στο ντέρμπι με τη Ρόμα και αποθεώθηκε για την εξαιρετική του εμφάνιση.

Ο Χρήστος Μανδάς έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λάτσιο σε μια αναμέτρηση που δεν είναι όπως τις άλλες. Κόντρα στη Ρώμα, στο ντέρμπι της Ρώμης, σε προημιτελικά Coppa Italia που ο νικητής περνάει απευθείας στα ημιτελικά.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μάλιστα ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης και όλοι σχολιάζουν τη διπλή επέμβαση που έκανε στο 87ο΄λεπτό, όπου κράτησε ανέπαφη την εστία του και χάρισε τη πρόκριση στη Λάτσιο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ιστοσελίδα «calciomercato» τον βαθμολόγησε με 7 και τον αναγόρευσε ως τον MVP του μεγάλου ντέρμπι, ενώ η «lazionews» με 7,5, όσο και στον μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης Ματία Ζακάνι.

Μετά το παιχνίδι το club αναγνώρισε την προσφορά του καθώς ανάρτησε ένα βίντεο με εκείνον να φωνάζει «forza lazio, grande lazio (σ.σ. πάμε Λάτσιο, μεγάλη Λάτσιο», ενώ το post έγραφε «όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες, έστω και για μία ημέρα».

O ίδιος δημοσίευσε ένα κολάζ στιγμών από την αναμέτρηση στο Instagram, όπου γνώρισε την αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους των «Λατσιάλι».

«Υπάρχουν συναισθήματα που δεν μπορούν να περιγραφούν, πραγματικά δεν έχω λόγια σήμερα. Εγώ, οι συμπαίκτες μου, εσείς που μας στηρίζετε, πάντα και σε κάθε περίπτωση. Κερδίσαμε!!! Σε ευχαριστώ Λάτσιο, είναι μόνο η αρχή», αναφέρει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!