Δείτε τα highlights από το πρώτο triple-double του Βίκτορ Γουεμπανιάμα που έσπασε δύο ρεκόρ τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έχει βαλθεί να τρελάνει τον κόσμο του ΝΒΑ και να αφήσει τη δική του ιστορία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Γάλλος έσπασε μία σειρά από ρεκόρ με το πρώτο triple-double της καριέρας του στην νίκη των Σπερς επί των Πίστονς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γουεμπανιάμα είχε 16 πόντους με 6/12 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4/5 βολές, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 0 λάθη σε 21 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα συμμετοχής, σημειώνοντας το πρώτο triple-double της καριέρας του στο NBA. Παράλληλα όμως αυτό ήταν και το 2ο γρηγορότερο triple-double στην ιστορία του NBA, με το ρεκόρ να ανήκει στον Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ο οποίος το 2014 είχε κάνει triple-double σε 20 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Έχει και άλλο ρεκόρ όμως. Έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Σπερς – αλλά και του NBA – που έκανε triple-double σε ηλικία 20 ετών και 6 ημερών. Ο δεύτερος ρούκι στην ιστορία των Σπερς που κατάφερε κάτι τέτοιο μετά τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον. Και ο τέταρτος ρούκι στην ιστορία του NBA που έκανε triple-double χωρίς λάθος. Μετά τους Μπεν Σίμονς, Άντρε Ιγκουοντάλα και Ντέιβιντ Ρόμπινσον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!