Με μια δόση χιούμορ και ειρωνείας ο Τόνι Κρόος απάντησε για τις αποδοκιμασίες που λάμβανε στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Ριάντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στην παράταση την Ατλέτικο στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας σε ένα παιχνίδι που είχε πλούσιο θέαμα για το κοινό που είδε από κοντά το ματς στο Ριάντ. Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον όμως ήταν πως κάθε φορά που ο Τόνι Κρόος άγγιζε τη μπάλα, οι φίλαθλοι στο γήπεδο τον αποδοκίμαζαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο λόγος που τα “έβαλαν” με τον Γερμανό μέσο των μερένγκες είναι γιατί έχει πολλάκις αναφερθεί με αρνητικά σχόλια στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών στον αραβικό κόλπο.

«Λέγεται ότι εκεί οι άνθρωποι παίζουν φιλόδοξο ποδόσφαιρο, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων. Αρχίζει να είναι δύσκολο για το ποδόσφαιρο που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Όλοι πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους, όπως αποφάσισε, για παράδειγμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο», είχε αναφέρει ο Κρόος σε προ ημερών δήλωσή του για τη Σαουδική Αραβία και το ποδόσφαιρό της.

Ο ίδιος είχε σαρκαστική διάθεση και δημοσίευσε στο Χ: «Αυτό είχε πλάκα σήμερα. Απίστευτο κοινό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!