Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο που βρίσκεται σε τελικό στάδιο και έχει «μόνο λίγους μήνες ζωής».

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε πως δίνει μάχη με τον καρκίνο που βρίσκεται σε τελικό στάδιο και έχει «μόνο λίγους μήνες ζωής».

«Πρέπει να παλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο» ανέφερε ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας σημειώνοντας πως φοβάται ότι έχει ένα χρόνο ζωής ή «στη χειρότερη περίπτωση λίγο λιγότερο».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι καλή. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η πρόγνωση, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό P1 της Σουηδίας ότι έχει «ίσως στην καλύτερη περίπτωση ένα χρόνο, στη χειρότερη λίγο λιγότερο, ή στην καλύτερη περίπτωση ίσως και περισσότερο. Δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος. Είναι καλύτερα να μην το σκέφτεσαι», ανέφερε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.

«Μπορείς να ξεγελάσεις τον εγκέφαλό σου. Δες τα θετικά στα πράγματα, μην κυλιέσαι στις αντιξοότητες, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη αντιξοότητα φυσικά, αλλά κάνε κάτι καλό από αυτές», σημείωσε για την κατάστασή του και πρόσθεσε πως κατέρρευσε ξαφνικά ενώ πήγαινε για τρέξιμο 5 χιλιομέτρων. Μετά την επίσκεψή του στον γιατρό αποδείχθηκε ότι είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε επίσης καρκίνο.

Να θυμίσουμε πως ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στην πλούσια καριέρα του έχει κάτσει στον πάγκο της IFK Gothenburg, της Μπενφίκα, της Ρόμα, της Φιορεντίνα, της Σαμπντόρια, της Λάτσιο, της Μάντσεστερ Σίτι και της Λέστερ. Διετέλεσε επίσης προπονητής του Μεξικού, της Ακτής Ελεφαντοστού και των Φιλιππίνων.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!