Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ, με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν.

Ο Χάρι Κέιν, συμπαίκτης του για χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου, μεσολάβησε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 29χρονου στόπερ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «Σπερς» ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Άγγλος διεθνής αμυντικός αγωνίζεται στους Λονδρέζους από το καλοκαίρι του 2014, έχοντας 364 συμμετοχές, αλλά φέτος δεν ήταν στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ο Έριλ Ντάιερ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανακοίνωση του δανεισμού του φάνηκε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη:

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα, γιατί πάντα ως παιδί ήθελα να παίξω για τη Μπάγερν Μονάχου. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο με τεράστια ιστορία. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με την ευελιξία που έχω να αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας στην Allianz Arena, που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!