O Αντουάν Γκριεζμάν έφθασε τα 174 τέρματα αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Λουίς Αραγονές (173), στην ματσάρα της Μαδρίτης στο πρώτο ημιτελικό του ισπανικού Super Cup.

Μπορεί η Ατλέτικο να γνώρισε την ήττα σε από τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα απίστευτο παιχνίδι με 5-3, και να προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, αλλά ο Αντουάν Γκριεζμάν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έγραψε ιστορία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πέτυχε ένα ακόμα μυθικό κατόρθωμα με τη φανέλα της Ατλέτικο. Ο 32χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο Derbi Madrileño με αντίπαλο τη Ρεάλ για το Supercopa το βράδυ της Τετάρτης (10/1) κι έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των «ροχιμπλάνκος». Έφθασε τα 174 τέρματα αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Λουίς Αραγονές (173).

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός για να φθάσει σε αυτόν τον αριθμό των γκολ χρειάστηκε 368 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις στις δύο θητείες του στο σύλλογο, το 2014 έως το 2019 και από το 2021 μέχρι τώρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!