Μαρία Σάκκαρη: Με Χιμπίνο στον πρώτο γύρο του Australian Open - Ανοιχτός ο δρόμος ως τα προημιτελικά που ίσως παίξει με την Γκοφ.

Η κλήρωση του Australian Open πραγματοποιήθηκε και οι Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) και Μαρία Σάκκαρη (Νο8) έμαθαν τους αντιπάλους τους στον πρώτο γύρο.

Ακόμη, έμαθαν και τους πιθανούς αντιπάλους τους που θα βρουν μπροστά τους στην συνέχεια του τουρνουά. Η κληρωτίδα ήταν ευνοϊκή με τους Έλληνες τενίστες, οι οποίοι μόνο στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν «βαριά» ονόματα όπως οι Τζόκοβιτς και Γκοφ αντίστοιχα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Μαρία Σάκκαρη από την πλευρά της θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Νάο Χιμπίνο (Νο92) από την Ιαπωνία.

Το μονοπάτι μέχρι τα προημιτελικά είναι ανοιχτό για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια βάσει διασταυρώσεων. Αν φτάσει μέχρι τις 8, τότε εκεί είναι πιθανό να την περιμένει η Κόκο Γκοφ (Νο3).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!