Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι και υποστήριξε πως το τριφύλλι θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ και να πάρει τη νίκη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως το τριφύλλι θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ και να πάρει τη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης

Τι γεύση σας αφήνει το παιχνίδι;

“Δεν γίνεται να μας αφήσει ωραία γεύση από τη στιγμή που δεν κερδίζουμε. Στο δεύτερο μέρος δείξαμε θέληση, πάθος, ενέργεια πετύχαμε ένα γκολ, μπορούσαμε και άλλα, το ματς τελείωσε 1-1 όμως”.

Τι έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπορούσατε να κάνετε το παιχνίδι;

“Δεν κάναμε εμείς το παιχνίδι μας. Σε αρκετές περιπτώσεις παίξαμε πιο βιαστικά, χάναμε τις μπάλες και δεν είχαμε ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πίεζε ψηλά και αυτό μας δυσκόλεψε αλλά εν τέλει είχαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Δεν απειληθήκαμε, ούτε απειλήσαμε βέβαια”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακουλουθεί ΑΕΚ και Ολυμπιακός ξανά για το Κύπελλο, πως θα διαχειριστείτε αυτά τα ματς;

“Δεν υπάρχει διαχείριση. Τα παίζουμε όλα για όλα. Είναι τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα και θέλουμε όλοι να αγωνιστούμε”.

Σκόραρες για πρώτη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα είχες και το περιβραχιόνιο, πως ένιωσες;

“Είναι μεγάλη τιμή όταν φοράς το περιβραχιόνιο στον Παναθηναϊκό. Κάποια στιγμή θα σκόραρα δεν με πιέζει αυτό. Είτε σκοράρω, είτε όχι ο στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!