Ο Πανσερραϊκός προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κύπελλου Ελλάδας αφού μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, τώρα έφερε ισοπαλία 1-1.

Ο Πανσερραϊκός προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κύπελλου Ελλάδας αφού μετά το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, τώρα έφερε ισοπαλία 1-1.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα αντιμετωπίσει το σύλλογο που θα προκριθεί από το ζευγάρι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για τους γηπεδούχους, καθώς οι Αρκάδες μη έχοντας να χάσουν τίποτα έπαιξαν ελεύθερα, πίεσαν. Και κατόρθωσαν να προηγηθούν με 1-0 στο ημίχρονο χάρη στο γκολ του Μάντζη με κεφαλιά στο 16ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ενώ στο 24΄ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και σε δεύτερο τέρμα. Αλλά η προσπάθεια του Σουρλή έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 56΄.Όταν μετά από ωραία συνεργασία ο Πεταυράκης σέντραρε, ο Άλεξιτς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γραμματικάκη κάνοντας το 1-1. Στο 59΄ το διαγώνιο σουτ του Ζουγλή έφυγε μόλις άουτ. Και τέσσερα λεπτά αργότερα οι Πελοποννήσιοι έχασαν νέα, αυτή τη φορά πολύ μεγαλύτερη ευκαιρία για το προβάδισμα.

Στο 63ο λεπτό ο Μάντζης έχασε το… άχαστο. Όταν αρχικά σούταρε από τη μικρή περιοχή για να αποκρούσει ο Κατσίκας. Στη συνέχεια ο ίδιος, με κεφαλιά από πολύ κοντά, έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι ελπίδες του Αστέρα για ανατροπή εξανεμίστηκαν στο 66΄, όταν ο Ντιαρά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι λεπτομέρειες 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου

ΚΟΚΚΙΝΗ: 66΄ Ντιαρά (δεύτερη κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πηλέας – Γκρόζντανιτς, Ντιαρά, Βαλιέντε

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης, Ντάνκερλουι (38΄ Πηλέας), Μορέιρα (46΄ Άλεξιτς), Οικονόμου (79΄ Μπέργκστρομ), Μούργος, Σοφιανός (62΄ Ουάρντα), Γούλερι, Μπετανκόρ (46΄ Στάικος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καρμόνα (60΄ Γκαρθία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Γκρόζντανιτς (46΄ Πίτσου), Βαλιέντε, Αλάγκμπε, Ντιαρά, Σουρλής (60΄ Κωστέας), Καλτσάς (46΄ Ζουγλής), Μάντζης (75΄ Χριστόπουλος)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!