Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, μπαίνει πιο δυναμικά στη διαχείριση της αγγλικής ομάδας και την Κυριακή θα δει από κοντά τον πρώτο του αγώνα.

Ο Τζέιμς Ράτκλιφ, που αγόρασε το 25% της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 1.2 δις λιρών, με τη συμφωνία να δίνει στον ιδιοκτήτη της INEOS τον έλεγχο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του συλλόγου, μπαίνει πιο δυναμικά στη διαχείριση της αγγλικής ομάδας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Την περασμένη εβδομάδα είχε μια μακρά συνάντηση με τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Ερίκ Τεν Χαγκ, στον οποίο εξέφρασε τη στήριξη του, ενώ γνωρίστηκε και με τους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα την Κυριακή θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά αγώνα της Γιουνάιτεντ, με το νέο του ρόλο, καθώς θα βρίσκεται στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» στο δύσκολο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο