Στην τρίτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ στην ιστορία της EuroLeague ανέβηκε ο Κώστας Σλούκας.

Στην τρίτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους πασέρ στην ιστορία της EuroLeague ανέβηκε ο Κώστας Σλούκας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μοίρασε 8 ασίστ στον αγώνα κόντρα στην Αναντολού Εφές και προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη στη σχετική λίστα. Πιο συγκεκριμένα, έφτασε τις 1.608 ασίστ και κατάφερε να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του στην διοργάνωση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Νικ Καλάθης, που έχει μοιράσει 1.970 ασίστ, με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 1.810 τελικές πάσες και πλέον τον Σλούκα να βρίσκεται στην τρίτη θέση, κυνηγώντας τους δύο πασέρ στις πρώτες θέσεις.

Οι κορυφαίοι πασέρ της EuroLeague

Νικ Καλάθης – 1.970 ασίστ
Σέρχιο Ροντρίγκεθ – 1.810 ασίστ
Κώστας Σλούκας – 1.609 ασίστ
Βασίλης Σπανούλης – 1.607 ασίστ
Μίλος Τεόντοσιτς – 1.393 ασίστ
Σέρχιο Γιουλ – 1.359 ασίστ
Τομά Ερτέλ – 1.340 ασίστ
Δημήτρης Διαμαντίδης – 1.255 ασίστ
Μάικ Τζέιμς – 1.191 ασίστ
Βασίλιε Μίτσιτς – 1.097 ασίστ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!