Απόψε (21:00) η Ρεάλ αντιμετωπίζει την «συμπολίτισσα» Ατλέτικο για το Super Cup Ισπανίας και ο Αντσελότι δεν είναι και πολύ χαρούμενος.

Απόψε (21:00) η Ρεάλ αντιμετωπίζει την «συμπολίτισσα» Ατλέτικο, στο ντέρμπι της Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από την ισπανική πρωτεύουσα. Πρόκειται για τον -χρονικά πρώτο- ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και ο Κάρλο Αντσελότι, δεν είναι ιδιαίτερα… ευτυχής που η ομάδα του θα παίξει με την Ατλέτικο τρεις φορές σε διάστημα ενός μηνός.

«Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, πρέπει να παίξουμε ξανά με την Ατλέτικο», είπε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ στην συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να παίζω εναντίον της Ατλέτικο, γιατί είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εναντίον της. Αλλά και στην Ατλέτικο πρέπει να σκέπτονται ανάλογα».

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, το πρώτο ντέρμπι της Μαδρίτης έληξε με νίκη 3-1 των «Colchoneros» του Ντιέγκο Σιμεόνε, για την 6η αγωνιστική της La Liga, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά τον αποψινό ημιτελικό του Σούπερ Καπ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στις 18 Ιανουαρίου για το κύπελλο Ισπανίας και στην συνέχεια το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Είμαστε δύο πολύ δυνατές ομάδες και θα είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα αρέσει στους φιλάθλους και των δύο ομάδων», συνέχισε ο Αντσελότι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η ήττα τον Σεπτέμβριο ήταν δύσκολο να… χωνευτεί:

«Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος μας αγώνας, μας πλήγωσε. «Πιστεύω ότι την Τετάρτη μπορούμε να δείξουμε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας».

Από την πλευρά της Ατλέτικο, ο Σιμεόνε φρόντισε να επισημάνει ότι το αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου δεν θα έχει καμία επίδραση στον σημερινό αγώνα: «Η Ρεάλ είχε μη διαθέσιμους παίκτες, οι οποίοι θα είναι εκεί στο γήπεδο την Τετάρτη. Ηταν άλλος αγώνας, σε άλλη στιγμή».

Στον δεύτερο ημιτελικό του Σούπερ Καπ, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα την Πέμπτη (11/1, 21:00).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!