O διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξαπέλυσε τα «καρφιά» του για τον Λιονέλ Μέσι

Ο Σαουδάραβας διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξαπέλυσε τα «καρφιά» του για τον Λιονέλ Μέσι λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν τους σεβάστηκε. Η κρίση στη σχέση των δύο πλευρών ήταν γνωστή με τον Αλ Κελαϊφί να μοιράζεται κάποιες απόψεις του Αργεντίνου που τον ενόχλησαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διοικητικός ηγέτης της παριζιάνικης ομάδας μίλησε στο «RMC»

«Τον σέβομαι πολύ, αλλά όταν κάποιος μιλάει άσχημα για την Παρί, αυτό δεν είναι καλό. Δεν είναι σεβασμός. Δεν είναι κακό παιδί, αλλά δεν μου αρέσουν αυτά που είπε. Θέλω οποιονδήποτε παίκτη να μιλάει όταν είναι εκεί. Στην ομάδα. Οχι όταν έχει φύγει. Δεν είναι αυτό το στυλ μας», δήλωσε αρχικά ο Αλ Κελαϊφί, καθώς πρόσθεσε ότι η ιστορία αυτή δεν αλλάζει την ποδοσφαιρική του άποψη για τον Αργεντίνο.

«Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να έρθει μετά από χρόνια. Όλα έγιναν για αυτόν στη Μπαρτσελόνα. Ο σύλλογος, η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Ήταν για τον Μέσι. Εδώ, δεν είναι το ίδιο πράγμα, υπήρχαν άλλοι παίκτες. Όπως ο Κιλιάν και ο Νεϊμάρ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!