O Παναιτωλικός ανακοίνωσε εδώ και λίγες ώρες το δανεισμό του Αργεντινού τερματοφύλακα, Λούκας Τσάβες.

O Παναιτωλικός ανακοίνωσε εδώ και λίγες ώρες το δανεισμό του Αργεντινού τερματοφύλακα, Λούκας Τσάβες.

Ο Αργεντινός γκολκίπερ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ, ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, με την οποία κατέγραψε 137 συμμετοχές, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιζε δανεικός στην Ουρακάν, με την οποία συμμετείχε σε 81 αγώνες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανατωλικού:

«Ο τερματοφύλακας Λούκας Τσάβες (Lucas Abraham Chaves) αποκτήθηκε με διετή δανεισμό από την Argentinos Juniors στην οποία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα έχοντας καταγράψει περισσότερες από 130 συμμετοχές. 

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε δανεικός στην Huracan με την οποία είχε 81 συμμετοχές. 

Γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 9 Αυγούστου 1995 και ο αριθμός που επέλεξε για τη φανέλα του είναι το 13».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!