Ο Σέρχιο Γιουλ στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν στην Ευρωλίγκα θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Φελίπε Ρέγιες και Σέρχιο Γιουλ αποτελούν τα χρυσά γράμματα της Ρεάλ Μαδρίτης στο μπάσκετ, με τους δύο Ισπανούς, όπως αναμένεται να αλλάζουν σκυτάλη στις περισσότερες συμμετοχές αύριο στην αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με τη Μπάγερν στην Ευρωλίγκα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτοιμος να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα, ως αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Σέρχιο Γιουλ, που ετοιμάζεται να προσπεράσει τον Φελίπε Ρέγιες στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές με την «Βασίλισσα».

Στην αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μπασκόνια όπου επικράτησε με 99-85 ο Γιουλ πάτησε τις 1046 εμφανίσεις και στην Ευρωλίγκα στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν θα γίνει πρώτος στη λίστα συμμετοχών.

Στα 15 λεπτά που πάτησε παρκέ στην Fernando Buera Arena ο Γιουλ μέτρησε 5 πόντους και 1 ασίστ.

Παράλληλα, με την εμφάνιση αυτή έφτασε τις 600 στην ACB, μια επίδοση που τον φέρνει στην πρώτη 20άδα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!