Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε γνωστή την επιθυμία του να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 μετά το χαμένο Mundobasket.

Αφού αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ το περασμένο καλοκαίρι, ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά έκανε γνωστή την επιθυμία του να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Αυτή θα είναι η πρώτη του σημαντική διοργάνωση με την εθνική ομάδα μπάσκετ της Γαλλίας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι προφανώς το σημαντικό γεγονός στο γαλλικό μπάσκετ εδώ και αρκετά χρόνια», παραδέχτηκε ο Γουεμπανιαμά. «Όπως είπα, θέλω να παίζω κάθε φορά. Άρα, ναι, αν με επιλέξουν, εάν είμαι διαθέσιμος, θέλω να παίξω φυσικά», πρόσθεσε.

«Ήθελα να παίξω και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω να παίζω κάθε φορά που μπορώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θέλω να είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια, όχι μόνο για ένα καλοκαίρι. Έτσι πρέπει να είμαστε έξυπνοι, ακόμα κι αν μερικές φορές είναι μια δύσκολη επιλογή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!