Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να κοιτάζει...ακριβά στην αγορά εκτός Ευρώπης με ένα από τα τελευταία ονόματα που έχουν μπει στα ραντάρ της ιταλικής ομάδας είναι αυτό του πρώην ΝΒΑer Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ.

Η Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να κοιτάζει…ακριβά στην αγορά εκτός Ευρώπης με ένα από τα τελευταία ονόματα που έχουν μπει στα ραντάρ της ιταλικής ομάδας είναι αυτό του πρώην ΝΒΑer Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ είναι ελεύθερος στην αγορά και η προοπτική της Ευρώπης είναι ανοιχτή στον ορίζοντά του. Ο 32χρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 318 παιχνίδια στο ΝΒΑ, με Μαϊάμι Χιτ, Λος Άντζελες Κλίπερς και Ντιτρόιτ Πίστονς και έχει αφήσει το σημάδι του στη λίγκα. Αυτό γιατί μέτρησε 5,7 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, η Αρμάνι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να δει τις διαθέσεις του για ενδεχόμενη συνεργασία.  Αρμάνι Μιλάνο

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!