Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ενώ επαίνεσε και τον Παναθηναϊκό.

Το Περιστέρι bwin έδωσε «μάχη» για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, στο τέλος ηττήθηκε με σκορ 90-75 από τους «πράσινους» για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ακολούθως, στη συνέντευξη Τύπου, Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, τονίζοντας πως το Περιστέρι προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους «πράσινους» ως μια ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four της Ευρωλίγκας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου για την εξαιρετική εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να υπάρχουμε. Ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι φαβορί για το Final Four στην Euroleague κι αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δεκάλεπτο είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!