Ο Αϊζάια Κάνααν δεν θα βρεθεί στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Χωρίς τον Αϊζάια Κάνααν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ Betsson στα Άνω Λιόσια, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του Πειραιά θα παραταχθεί στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων με τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι θα συμπληρώσουν την εξάδα των ξένων.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός 12αδας θα μείνουν και οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Λουκ Σίκμα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Ο Αϊζάια Κάνααν έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 ματς στη Stoiximan Basketleague και μετράει 22:59 λεπτά ανά παιχνίδι. Ο Αμερικανός σημειώνει 11 πόντους κατά μέσο όρο ανά ματς. Ο 32χρονος μπασκετμπολίστας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα πάρει κάποιες απαραίτητες «ανάσες» με απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!