Η Γερμανία κατέληξε το τρόπαιο του United Cup, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Σίδνεϊ.

Η Γερμανία κατέληξε το τρόπαιο του United Cup, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Σίδνεϊ.

Με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, η γερμανική ομάδα επικράτησε 2-1 στον τελικό της Πολωνίας, η οποία έφτασε έναν πόντο μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, αλλά λύγισε στο φινάλε.

Ο τελικός ξεκίνησε με την κορυφαία τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης, Ιγκα Σφιόντεκ, να κάνει… περίπατο απέναντι στην Αντζελίκ Κέρμπερ (6-3, 6-0).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ακολούθησε το απλό ανδρών, όπου ο Χούμπερτ Χούρκαζ πήρε στο τάι-μπρέικ το πρώτο σετ από τον Ζβέρεφ και έφτασε σε δύο ματς-μπολ στο δεύτερο σετ, όμως ο Γερμανός κατάφερε να μείνει «ζωντανός», να πάρει το σετ στο τάι-μπρέικ και τελικά να κερδίσει 6-7 (3/7), 7-6 (8/6), 6-4. Γερμανία

Το τρόπαιο κρίθηκε στο μικτό διπλό, όπου ο Ζβέρεφ και η Λάουρα Ζίγκεμουντ αντιμετώπισαν το δίδυμο Σφιόντεκ/Χουρκάζ.

Τα δύο ζευγάρια μοιράστηκαν τα δύο πρώτα σετ (6-4, 5-7) και τα πάντα κρίθηκαν στο σούπερ τάι-μπρέικ, στο οποίο οι Γερμανοί επικράτησαν με 10-4 και πανηγύρισαν τον τίτλο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!