Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στη COSMOTE TV στάθηκε στους ποδοσφαιριστές του και την ψυχή που έδωσαν για να κερδίσουν.

Η ΑΕΚ πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο Γ. Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού με 2-1 και παρέμεινε κοντά στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στη COSMOTE TV στάθηκε στους ποδοσφαιριστές του και την ψυχή που έδωσαν για να κερδίσουν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα στη COSMOTE TV

Για την αναμέτρηση: «Το παιχνίδι ήταν μεγάλο. Στο πρώτο μέρος τα πήγαμε πολύ καλά, στα τελευταία τέσσερα λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ο αντίπαλος σκόραρε και άνοιξε ξανά το ματς. Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θέλουν να κερδίσουν. Εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες κυρίως από αντεπίθεση, ο αντίπαλος όχι. Είμαι ευγνώμων στους ποδοσφαιριστές. Έδωσαν την ψυχή τους κι αυτό σημαίνει να υπερασπίζεσαι την ΑΕΚ».

Στο τέλος ο Ματίας Αλμέιδα αναφερόμενος στη δική του επιρροή: «Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου. Θεωρώ ότι αυτοί που πετυχαίνουν τα γκολ είναι άλλοι. Εμείς είμαστε απ’ έξω, τους δίνουμε τα εργαλεία, αλλά αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!