Η Ίντερ βρήκε γκολ νίκης στο 93' αλλά στο 90+10 η Βερόνα έχασε πέναλτι με τους «νεραντζούρι» να ξεφεύγουν στους 5 βαθμούς στη κορυφή της Serie A.

Κατάφατσα με μία απρόσμενη απώλεια βαθμών βρέθηκε η Ιντερ, ωστόσο η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι επικράτησε με 2-1 της Ελλάς Βερόνα στο Μιλάνο, σε αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Serie A.

Τίποτα δεν προμήνυε το θρίλερ των τελευταίων λεπτών, όταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιγε το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με πλασέ, από ωραία ενέργεια κι ασίστ του Ενρίκ Μιχταριάν.

Οι «νερατζούρι» είχαν κατοχή μπάλας, δοκάρι κι ευκαιρίες, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, οι «Ελληνες» το πίστευαν όλο και περισσότερο. Και στο 74’ ισοφάρισαν με τον Τόμας Ανρί που έμελλε, ωστόσο, από ωραίος να γίνει μοιραίος.
Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα πέντε που είχε υποδείξει ο Μίχαελ Φάμπρι, ο Νταβίντε Φρατέζι έκανε το 2-1. Τέλος; Όχι.

Ο Ντάρκο Λάζοβιτς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή για εντονότατες διαμαρτυρίες, με αποτέλεσμα να περάσουν άλλα πέντε λεπτά. Στο 90+9’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τζιαντζιάκομο Μανιάνι, αλλά ο Ανρί σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιαν Ζόμερ, με τους οπαδούς της Ιντερ να… ξεφυσούν ανακουφισμένοι.

Στο +5 ξανά οι «νερατζούρι» από τη Γιουβέντους, που αύριο δοκιμάζεται στο Σαλέρνο.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ το υπόλοιπο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Serie A και η βαθμολογία:

Μπολόνια-Τζένοα 1-1

(90΄+6 Ντε Σιλβέστρι – 20΄ Γκούντμουντσον)

Ίντερ-Βερόνα 2-1

(13΄ Μαρτίνες, 90+3΄ Φρατέζι – 74΄ Ανρί)

Φροζινόνε-Μόντσα 16:00

Λέτσε-Κάλιαρι 19:00

Σασουόλο-Φιορεντίνα 21:45

Έμπολι-Μίλαν 7/01

Τορίνο-Νάπολι 7/01

Ουντινέζε-Λάτσιο 7/01

Σαλερνιτάνα-Γιουβέντους 7/01

Ρόμα-Αταλάντα 7/01

Standings provided by Sofascore
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!