Ο Τζενάρο Γκατούζο παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που συνέβη το 2013 με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Τζενάρο Γκατούζο βελτίωσε ουσιαστικά την αγωνιστική εικόνα της Μαρσέιγ, καθώς σε 16 αγώνες μετρά οκτώ νίκες και από τέ4σσερις ισοπαλίες και ήττες σε όλες τις διοργανώσεις (Ligue 1, Europa League).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 45χρονος Ιταλός προπονητής, παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό που συνέβη το 2013 με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Περίμενα έξω από το προπονητικό κέντρο της Μπάγερν για τρεις ημέρες, ελπίζοντας να δω το αυτοκίνητο του Γκουαρντιόλα να φτάνει! Δεν είχα ζητήσει τίποτε από κανέναν, γιατί δεν μου αρέσει να ζητάω χάρες. Με αναγνώρισε όταν τελικά πέρασε από δίπλα μας, αλλά αυτό έγινε μετά από δύο ημέρες», θυμήθηκε ο Γκατούζο και πρόσθεσε: «Έχω πάρει πράγματα από προπονητές που είχα, φυσικά. Ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος καταφέρνει να μπει στο μυαλό όλων, κάτι που είναι απίστευτο δώρο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μαρτσέλο Λίπι δεν σε άφηνε να… ξεφύγεις με τίποτε, προκαλούσε… φόβο, έπρεπε να φερθείς καλά αλλιώς δεν ήσουν μέρος της ομάδας του. Δύο εντελώς διαφορετικές μεθοδολογίες, δύο νικητές. Είχα τον Βάλτερ Σμιθ, στα 17 μου, έναν προπονητή με απίστευτη ευγένεια και μόρφωση, αλλά όταν ο εγκέφαλός του… γυρνούσε, θα μπορούσε να γίνει ο χειρότερος εγκληματίας στην Γλασκώβη. Είχα τον Αλμπέρτο Τζακερόνι, ο οποίος ήταν ένα… τέρας τακτικής που σου εξηγούσε κάθε λεπτομέρεια του αγώνα, αλλά που ίσως του έλειπε αυτό το λίγο επιπλέον κίνητρο. Όλοι μου άφησαν κάτι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!