Χωρίς τον Έλι Οκόμπο θα παραταχθεί στα επόμενα παιχνίδια της η Μονακό, αφού οι Μονεγάκσοι τον έθεσαν εκτός ομάδας.

Χωρίς τον Έλι Οκόμπο θα παραταχθεί στα επόμενα παιχνίδια της η Μονακό, αφού οι Μονεγάκσοι έθεσαν εκτός ομάδας τον Γάλλο γκαρντ. Ο λόγος ήταν πως παραβίασε εσωτερικό κανονισμό, χωρίς να δοθούν περαιτέρω εξηγήσεις και ως εκ τούτου δεν θα συμμετάσχει σε καμία δραστηριότητα του συλλόγου μέχρι νεωτέρας.

Ωστόσο, στα πλαίσια της δέκατης ένατης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό, Οκόμπο και Μοτιεγιούνας λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ώστε η ένταση ανάμεσα τους να μην πάρει διαστάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Λογικά, μετά την απόφαση της διοίκησης, ο Γάλλος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!