Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε οργισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια για την EuroLeague.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εμφανίστηκε οργισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια για την EuroLeague.

«Εγώ ένα έχω να πω. Κερδίσουμε χάσουμε, από τη μαφία του Μπερτομέου, έχουμε πάει στη μαφία του Μποντίρογκα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανάρτηση που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε λίγο πριν ο Ματίας Λεσόρ εκτελέσει το τελευταίο σετ βολών, με τη μία εύστοχη να κρίνει τον νικητή.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από την Ισπανία και έσπασε το αρνητικό σερί των 18 ηττών επί ισπανικού εδάφους, φτάνοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-8.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!