Ο πρώην συμπαίκτης του Ρούνεϊ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, πιστεύει ακόμη ότι πρέπει ο παλαίμαχος επιθετικός να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ τον Οκτώβριο έκατσε στον πάγκο της Μπέρμινγχαμ, μετά την αποχώρησή του από την Ντι Σι Γιουνάιτεντ. Βέβαια, κατευθείαν είχε απέναντί του τους οπαδούς, αφού η ομάδα ήταν 6η στο Πρωτάθλημα με τον Τζον Γιουστάς στο «τιμόνι» του συλλόγου. Ο θρυλικός Άγγλος παλαίμαχος δεν κατάφερε να βελτιώσει την Μπέρμινγχαμ και αντιθέτως η ομάδα βρέθηκε στην 20η θέση του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας 2 από τα 15 παιχνίδια του Ρούνεϊ. Την Τρίτη, ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι έχει διακόψει τη συνεργασία της με τον Ρούνεϊ. Παρά την καταστροφική περίοδο στην ομάδα, ο πρώην συμπαίκτης του Ρούνεϊ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, πιστεύει ακόμη ότι πρέπει να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας στο «Betfair», ο Μπερμπάτοφ δήλωσε:

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Η Μπέρμινγχαμ ήταν έκτη όταν ανέλαβε ο Ρούνεϊ, και τώρα είναι 20η στον πίνακα. Είναι μια μεγάλη απογοήτευση να πέφτεις από τις πρώτες θέσεις στις τελευταίες, και οι στατιστικές μιλούν από μόνες τους, κέρδισε μόνο δύο φορές σε 15 αγώνες. Είναι δύσκολο να υπερασπιστείς αυτό.

Από την άλλη πλευρά, δεν είχε τον χρόνο να αποδείξει τον εαυτό του. Στο σημερινό ποδόσφαιρο, όμως, το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα αποτελέσματα. Πρέπει να πάρεις αποτελέσματα πρώτα για να έχεις χρόνο να χτίσεις το όραμά σου. Δεν μπορείς να χτίσεις το όραμά σου όταν παρουσιάζεις κακά αποτελέσματα.

Δυστυχώς, δεν παίρνεις τόσο εύκολα χρόνο στο ποδόσφαιρο. Ίσως αν του δινόταν περισσότερος χρόνος θα είχε αναστρέψει τα πράγματα, αλλά πάλι, τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Η Μπέρμινγχαμ βρίσκεται κοντά στον πάτο του πίνακα και έχει μεγάλες φιλοδοξίες, οπότε αυτό οδήγησε στην απόφαση να απολυθεί ο Ρούνεϊ. Είναι κρίμα. Συμπάσχω μαζί του επειδή ξέρω ότι θέλει να γίνει προπονητής και ίσως μια μέρα να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξακολουθώ να το πιστεύω. Ο χρόνος του στην Μπέρμινγχαμ δείχνει σε κάθε ποδοσφαιριστή που θέλει να γίνει προπονητής ότι ακόμη και αν είσαι μεγάλο όνομα, δεν μπορεί να σε σώσει από την απόλυση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!